Hamarosan életbe lép az új buszmenetrend

Az új autóbusz menetrendben, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében azt alábbi fontosabb változások lesznek:

A 4200 Nyíregyháza – Tiszabercel autóbuszvonalon, munkaszüneti napokon 2 új járatpár közlekedik. Így a folyamatos munkarendben dolgozók ezeken a napokon is be tudnak utazni a délutános műszakba, illetve a délutános műszak után haza tudnak utazni a vonal mentén lévő településekre.

A 4205 Nyíregyháza – Nyírtura – Sényő autóbuszvonalon iskolai előadások napján egy új járatpár közlekedik Nyíregyháza és Nyírpazony között.

A 4215 Nyíregyháza – Apagy – Baktalórántháza autóbuszvonalon iskolai előadások napján Magyról 6.15 órakor új közvetlen járat indul Nyíregyházára.

A 4246 Rakamaz – Ibrány – Kemecse megnevezéssel új autóbuszvonalon indul meg a forgalom. Szerdai munkanapokon 2 új járatpár lehetővé teszi, hogy a vonal mentén lakó településekről átszállás nélkül lehessen utazni az Ibrányban működő egészségügyi központba.

A 4267 Kisvárda – Székely – Nyírbogdány autóbuszvonalat Kemecséig meghosszabbítjuk. Szerdai munkanapokon egy járatpár közvetlen utazási lehetőséget nyújt a Berkeszen, Székelyben és Nyírbogdányban lakóknak Kemecsére, az új járási székhelyre.

A 4350 Fehérgyarmat – Kisar – Beregsurány autóbuszvonalon a kínálat bővítése érdekében Tarpáról iskolai előadások napján 6.10 órakor új járat indul Fehérgyarmatra.

Az utasok az indulási jegyzékekről vagy a www.menetrendek.hu internetes oldalról szíveskedjenek tájékozódni, hogy a szokásos utazási viszonylatukban történt-e módosítás a menetrendben.

A megyei helyközi menetrend és a megye nagyobb városaira kigyűjtött kivonatos indulási jegyzék már kapható az autóbusz-állomásokon és letölthető a www.szabolcsvolan.hu internetes oldalról.