Hát ez állati jó! A "Gabi kérdez" az állatparkban kapta mikrofonvégre a látogatókat

A héten a Nyíregyházi Állatparkba, az ország egyik leglátogatottabb turisztikai attrakciójába látogatott el a Gabi kérdez. A 35 hektáros tölgyerdőben található állatpark több mint ötezer állatot mutat be természetközeli, tágas kifutókban. Ahogy sokan említik a legek állatkertje nemcsak hazai látogatókat vonz, hanem a szomszédos országokból is sokan érkeznek.

Az SóstóZoo legújabb attrakciója a Jégvilág Interaktív Állatbemutató, mely Magyarország legnagyobb vidéki állatkerti beruházása. Ez a monumentális épület modern technika segítségével kalauzolja el a látogatókat a sarkkörök világába, bemutatva a jeges égövi állatok életét, a jégkorszak kialakulásának okait és következményeit. Az új jégpalota minden szeglete lenyűgöző élményt nyújt.

Külön figyelmet érdemel a jegesmedvék tenyészközpontja, ahol egy hűtött, négy méter mély medence biztosítja, hogy az állatok nagy melegben is jól érezzék magukat. Emellett a látogatók egy tengeralattjáróba is beülhetnek, ahol VR-szemüvegen keresztül fedezhetik fel a Jeges-tenger élővilágát.

Ez az állatpark minden korosztálynak felejthetetlen élményt kínál. Ezúttal bennünket az érdekelt, hogy a látogatók mit találtak a legizgalmasabbnak!