Hazai pályán a Honvéd ellen

 

Nehéz, de nyerhető mérkőzés vár a nyíregyházi játékosokra. A dupla kanizsai forduló óta eltel két hétben a szokásos edzésmunkával készültek a csapatok a hazai mérkőzésre. Kántor Gábor a serdülő csapat vezetőedzője a zónavédekezés és az emberelőnyök kihasználásának gyakorlására helyezte a hangsúlyt az elmúlt napokban. A serdülőknél továbbra sem játszhat az eltiltott Spák Csanád.

 

Gőzerővel készülnek

 

A gyermek csapat is gőzerővel készül a hazai mérkőzésre. Minden játékos hadra fogható, tudtuk meg Szilágyi Csongor edzőtől. Az Utánpótlás Bajnokság mellett a hétvégén újabb fronton is megméretteti magát az AQUA SE. A 2004-óta töretlen lelkesedéssel működő vízilabda utánpótlás nevelőegyesület idén négy korosztályban indít csapatokat a Vidék Bajnokság küzdelmeiben. Elsőként a GYEREK V. korcsoport kezdi meg a szereplését. November 4-én Miskolcon játszik a csapat, ahol a jó nevű Eger, és a Mezőtúr gárdájával mérkőznek meg.

 

Lányok is szerepelnek

 

Az Urbin Tibor által pallérozott csapatban a 2007 után született játékosok küzdenek a bajnoki pontokért. A Vidék Bajnokság küzdelmeiben szerepel még a SERDÜLŐ, GYEREK II, GYEREK IV csapat is. Ez utóbbi bajnokság érdekessége, hogy a korcsoportban az ellenfelek között lány csapatok is vannak, illetve a nyíregyházi csapatban is szerepelnek lányok. Jó hír a sportág nyíregyházi szerelmeseinek, hogy a Vidék Bajnokság során több alkalommal is hazai környezetben játszhatnak a fiatalok.

 

Szoboszlai Tibor