Heten már bajnokok

A 10 csoportból hétnél már megvan a bajnok az Intersport Városi Kispályás labdarúgó bajnokságban. Egy csapat maradt csak veretlen, a Székely János vezette Team Futsal együttesét senki sem tudta idén legyőzni. A 17-18 éves fiatalokból álló gárda a szezon meglepetéscsapata volt. Az idei bajnokságban 117 csapat mintegy négyezer játékosa vett részt, és a fordulók napján több százan fordultak meg a Városi Stadionban.

- Ilyenkor a családok is elkísérik a játékosokat, és van aki a 600-as pályán fut, van aki a kondiparkot használja, vagy éppen szurkol. Köszönet a városnak és a NyírVV Kft-nek, mivel idén minden pálya ledes világítást kapott, így sötétedés után is lehet játszani - mondta Dajka László főszervező.

Már most lehet nevezni a következő bajnoki évre, és nem kizárt, hogy az öregfiúknál három csoportot is kialakítanak, a csapatok létszáma pedig a 120-at is elérheti. A bajnoki évet egy Szuperkupa döntővel illetve eredményhirdetéssel zárják. Ezzel együtt elkezdődik a strandfoci idény. A Tiszavasvári tornára még négy hely kiadó, Sóstón viszont már betelt a létszám.

Dankó László