Hétpróbás Karácsony – Évzáró a FIFOT Egyesületnél

Sikerekben és élményekben gazdag évről számolhattak be a tagok a VIII. FIFOT évzáró és Karácsonyváró rendezvényen.

– Erre az eseményre úgy fogunk emlékezni, mint a "Hétpróbás" Karácsonyra. A "Hétpróbásak leszünk" parasport programsorozatban elérkeztünk az első díjátadó ünnepséghez, amit beépítettünk a karácsonyi műsortervbe. Elsőként hat fő kapta meg a "Hétpróbásaknak" járó serleget (Huszárszki Alexandra, Huszárszkiné Hankovszki Éva, Kokas Bálint, Márton Dávid, Peller Tamás és Tolnai Tamás). Nagyon büszkék vagyunk rájuk, szeretettel gratulálunk a kitartásukhoz! A következő díjátadót 2023. júliusra tervezzük, ahol remélhetőleg újabb 6-8 fő veheti át a gyönyörű, egyedi készítésű serleget – tájékoztatta szerkesztőségünket Tolnainé Sitku Erika, a FIFOT Egyesület elnöke.

A rendezvényen részt vett Szenti Tibor képviselő is, aki a Nyíregyháza MJV Önkormányzatának üdvözlő jókívánságait is tolmácsolta az egyesület tagjai felé. A díjátadó során megnézték az elmúlt három év összes "Hétpróbás" eseményéről vetített képeket, majd a karácsonyra hangolódó műsor következett.

– Legnagyobb örömünkre, a fiatalok mellett vendégeink is bekapcsolódtak a szeretetteljes ünnepi műsorba, amelyben elhozták a legkedvesebb karácsonyi verseket és énekeket, valamint hallgathattuk a szintetizátor és hegedű fülbemászó dallamait is. Első ízben állítottunk karácsonyfát,  melyet az általunk készített díszekkel öltöztettünk fel. A csodás kis fenyőfa alatt pedig rengeteg ajándék gyűlt össze a felajánlásokból. "Mert adni jó és kapni öröm!" – ez a mi hitvallásunk. A vacsora elfogyasztása után még a DJ MIKI által összeállított zenére tánccal búcsúztattuk el az évet – számolt be a programról Tolnainé Sitku Erika.

Kapcsolódó galéria

FIFOT évzáró "Hétpróbás" Karácsony