Hétvégén nyit az Optimum Testsúly Akadémia

Szombaton ünnepélyes keretek között megnyitja kapuit Nyíregyháza egyetlen életmódváltásra és fogyásra szakosodott klubja, az Optimum Testsúly Akadémia a Kállói úton. A klub a sportdiagnosztikától az egyéni és kiscsoportos mozgásokig, a test- és arckezelésektől a bőrfe­szesítő és anti aging programokig, a főzőiskolától a 3–7 napos életmódváltó táborokig komplexen szolgáltat majd, mindezt kizárólag sporttudományi alapokon, személyre szabva! (Megjelent a Nyíregyházi Napló 2021. november 12-ei számában.)

 

Bizonyára sokak számára ismerős lehet Szentes-Szendrey Anna neve, hiszen dolgozott a Nyíregyháza Spartacusnál, valamint a Fatum Nyíregyházánál is erőnléti és rehabilitációs edzőként, a Covid 2-3. hullámában pedig a Mozdulj Nyíregyháza! Covid után OptimumOn nevet viselő mozgásprogram oktatója volt. Most pedig a Kállói út 3. szám alatt megnyitja a komplex szolgáltatást nyújtó Optimum Testsúly Akadémiáját, ahová nemcsak az esztétikai okból fogyni vágyók, hanem azok is bátran mehetnek, akiknek egész­ségügyi ok indokolja a szakember segítségével történő súlyvesztést vagy akár mozgásos, mozgásszervi rehabilitációra van szük­­sége.

– Az élsport után most már „átlag” embereknek is szeretnék segíteni, hogy életmódváltást érjenek el. A 3 hónapos programunkkal 12 hét alatt 12 kilogrammtól lehet megszabadulni – hangsúlyozta Szentes-Szendrey Anna.