Hrabina Inez - 36 gólt szerzett a Kölcsey DSE fiatal kézilabdázója!

Bőcs KSC–Kölcsey DSE-Nyíregyháza 33–39 (17–18)

Bőcs, 90 néző,

Jv.: Kovács T., Major A.

Kölcsey: Torkos H. – Hrabina I. 19/10, dr. Tilki A. 4, Márkus G. 3, Silye V. 1, Katona K. 7, Hruska Zs. 4. Csere: Csikós B., Varga F. (kapusok), Gyimesi L., Tóth G. 1, Kelemen G., Katona B., Koós M.

Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 8, illetve 10 perc.

Hétméteresek: 8/7, illetve 10/10.

Az élmezőnyben maradáshoz mindenképpen nyerni szeretett volna a Kölcsey DSE a rutinos borsodiak otthonában. Az első játékrész szoros küzdelmet hozott. A kellemetlen stílusú hazaiak halogató játéka nem ízlett a mieinknek. Sok szép gólt lőtt a Kölcsey ugyan de sokat is kapott, félidőben 17-17-tel fordultak a csapatok. 

- Szünetben tovább hangsúlyoztuk a gyors játék folytatását, biztosak voltunk a Bőcsi csapat nem bírja végig a mi iramunkat. Az 50. perc tájékán ez be is következett, ettől kezdve csak a győzelmünk aránya volt kérdéses, amely végül hat gólosra sikeredett! Fontos két ponttal lettünk gazdagabbak, amely biztosítja az élen maradásunkat! Torkos Hanna 43 %-kal védett, a csereként beállt Csikós Boginak fontos védései voltak. A mezőnyben a mindössze 16 éves Hrabina Inez játéka kiemelkedett, 19 gólt lőtt úgy, hogy a korábban lejátszott ifi meccsen is 17 találatig jutott! Katona Kriszti, Tilki Andi és Hruska Zsófi ismét remek formában játszottak! Mellettük Márkus Gizmó és Tóth Gréta támadásban, míg Silye Vanda és Gyimesi Lola védekezésben jeleskedtek - mondta Hadobás István edző. 

Az ifik összecsapásán 47-16-ra nyert a Kölcsey. Hrabina Inez a két találkozón összesen 36(!) gólt szerzett.