Idén először Zenés Szilveszteri Gálával is várja közönségét a Móricz Zsigmond Színház!

A Móricz Zsigmond Színház év végére meghirdetett előadásainak többségére már elkeltek a belépők.

 

– Örömmel adjuk hírül, hogy a hétvégén nagy sikerrel bemutatott Idétlen időkig Broadway vígjáték-musical decemberi és januári előadásaira, valamint a Színház Zenés Szilveszteri Gálaműsorára jegyek korlátozott számban még elérhetőek! Óévbúcsúztató műsorunkban, 2021. december 31-én, 18 órától fellépnek többek között: Muri Enikő, a Talamba Ütőegyüttes, a Cantemus Gyermekkar és természetesen a nyíregyházi Teátrum társulatának tagjai! Az est résztvevőit vendégül látjuk egy pohár alkoholos/alkoholmentes pezsgőre! – tájékoztatta szerkesztőségünket a Móricz Zsigmond Színház.

A Móricz Zsigmond Színház Zenés Szilveszteri Gálaműsor színházjegyeihez lehetőség van az előadást követően a Szindbád Kortárs Magyar Bisztróba (4400 Nyíregyháza, Színház u. 2.) szóló vacsorajegy vásárlására is, a kombinált jegyek személyesen a Színház jegyirodájában és a Szindbádban érhetőek el.

A Móricz Zsigmond Színház előadásaira jegyek elérhetőek a Színház Jegyirodájában (Nyíregyháza, Színház u. 2., Tel.: 06 42/507-006, 06 20/233-2926, valamint online:

https://moriczszinhaz.jegy.hu/

Az Idétlen időkig Broadway vígjáték-musicalről bővebb információ az alábbi linken olvasható:

https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok/idetlen-idokig/106376

Móricz Zsigmond Színház Zenés Szilveszteri Gálaműsorról bővebb információ az alábbi linken olvasható:

https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok/moricz-zsigmond-szinhaz-zenes-szilveszteri-galamusora/105046

 

Forrás: Móricz Zsigmond Színház