Idén újabb "Négypróbás leszek" sorozatot indított a FIFOT Egyesület
Idén újabb "Négypróbás leszek" sorozatot indított a FIFOT Egyesület
Idén újabb "Négypróbás leszek" sorozatot indított a FIFOT Egyesület
Idén újabb "Négypróbás leszek" sorozatot indított a FIFOT Egyesület

Egyesületünk életében fontos szerepet tölt be a sport. Több éve haladunk azon az úton, melyben keressük azokat a sportágakat amikben próbára tehetjük magunkat. Így lettünk már "Hétpróbásak". 

Az idén újabb "Négypróbás leszek" sorozatot indítottunk, melynek a teke után a második próbája a ping-pong volt. A "Mozdulj Nyíregyháza" programjai nagyszerű lehetőségeket biztosítottak a Fiatal Fogyatékkal Élők Otthonáért Egyesület tagjai számára is. A ping-pong olyannyira népszerűnek bizonyult, hogy a több hétig tartó kitartó edzések után rendeztünk egy házibajnokságot is, ahová meghívtuk érdeklődő barátainkat is. 

Az esemény múlt pénteken zajlott, mindvégig vidáman, és óriási izgalommal. A résztvevők mindegyike oklevelet és saját készítésű emlékérmet kapott. A dobogóra négyen álltak fel, ők a Tibi bácsi (mindenki csak így szólította Szombathy Tibort aki az asztalitenisz szakosztály elhivatott mestere és a "Mozdulj Nyíregyháza" program asztalitenisz koordinátora) által felajánlott kupákat is átvehették, valamint külön díjakat is osztottunk.

A ping-pong házibajnokság eredménye:

  • I. helyezett Somfai István
  • II. helyezett Márton Dávid
  • III.helyezett Peller Tamás és Dr. Virág Ildikó

Különdíjat szavazott meg a csapat Tolnai Tamás és Juhász Miklós részére.

Gratulálunk minden versenyzőnek és köszönjük támogatóinknak a rendezvény sikeres megvalósítását: Apáczai Csere János Általános Iskola Intézményvezetője Andó Károly (a helyszínt biztosította), Szombathy Tibor és Márkus Tamás az asztalitenisz szakosztály szakmai képviselői, a verseny koordinátorai voltak, az asztalitenisz szakosztály önkéntes segítői (profi versenyzők ezúttal bírói szerepben), Nyíregyháza MJV Önkormányzata (Parasport támogatásával), a Betűvár Kft. - Köszönjük!

A tájékoztatást adta: Tolnainé Sitku Erika, a FIFOT Egyesület elnöke