Időgép Nyíregyházán
Retro időutazásra várják a színházkedvelőket Nyíregyházán. A Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamarájában szombat este mutatják be Egressy Zoltán Idősutazás című darabját. Az előadásban szereplő időgépet a színészek a városlakóknak meg is mutatták.

Pali bácsi hatvan év házasság alatt feltalálóra öregedett, és egy jól felszerelt időgépen ügyködik egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Veronika néni valamikor a nehéz történelmi időkben megcsalta. Az így kipattanó szikra talán, vagy a csillagok állása beindítja az egyébként használhatatlan időgépet és Pali bácsi 1952-ben találja magát.

További képekért kattintson a fotóra!

Egressy Zoltán Idősutazás című darabját mutatják be az évad utolsó előadásaként a Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamarájában, Szőcs Artur rendezésében. Már az utolsó próbák zajlanak, a premiert április 30-án, szombaton este 7 órakor tartják. Az előadásban Puskás Tivadart, Szabó Mártát, Kosik Anitát, Tóth Károlyt, Illyés Ákost, Tóth Zolkát, Szvrcsek Anitát és Rák Zoltánt láthatja a közönség.
Az előadás fontos kelléke egy időgép, amelyet a Móricz Zsigmond Színház művészei Nyíregyháza utcáin a városlakóknak is megmutattak.

F. A.

(Fotó: Szarka Lajos)