Így nyerte meg a legjobbnak járó díjat az Orosért Közéleti Egyesület a Tirpák Fesztiválon

Az Orosért Közéleti Egyesület második alkalommal vett részt a múlt hétvégi Tirpák Fesztiválon. Az egyesületük tagjai nagy erőbedobással, szervezetten készültek a jelentős eseményre. Fáradozásaikat a fesztivál I. díjával jutalmazták.

Szombat reggel korán feldíszítették a NYÍRVV által biztosított faházat, dekorációkat helyeztek el és közben szakácsuk feltette főni levest, így kezdték el a szombatot az Orosért Közéleti Egyesület tagjai. Közben a hölgyek palacsintatésztát kevertek, majd hozzákezdtek a sütéshez és a finomságok megtöltéséhez.

Közben a levesük illata csalogatta a Kossuth tér díszes közönségét. Többen nagy érdeklődéssel követték figyelemmel mit készítenek az üstben. A csapat úgy döntött tejszínes vadragulevessel lepi meg a látogatókat, amit erdész módra készítettek el.

Az első adagot a zsűri fogyaszthatta el, majd a vásárlókat szolgálták ki. Sokan a helyszínen kanalazták a gazdag levest, amihez a finom palacsintát kínálták. A kora délutáni órákban a hirdetett a zsűri végeredményt.

Nagy volt az örömük, mivel a remek leves megkapta a fesztivál I. díját. A csapat tagjai köszönetet mondtak a szervezőknek, a zsűrinek és persze a látogatóknak a közös élményért!

Forrás: Szécsiné Vera

Kapcsolódó galéria

Az Orosért Közéleti Egyesület képes beszámolója a Tirpák Fesztiválról