Ilyen lesz a XIII. SóstóSerFeszt, mutatjuk a részleteket!

2024. augusztus 02-04. között rendezik meg a Krúdy Vigadó előtti sétányon az évről-évre elmaradhatatlan SóstóSerFeszt, ahol a gasztronómia, a zenei programok, és természetesen a sörkülönlegeségek rajongói csemegézhetnek. Az évről-évre több látogatót megmozgató rendezvényen minden eddiginél több, már közel 100 féle sörből válogathat a sörértő közönség, és a sörfőzdék nevei is garantálják a minőségi felhozatalt.

Sóstógyógyfürdő csodás természeti adottságokkal rendelkezik; az állatpark, a fürdők és a Sóstói Múzeumfalu kínálta élmények mellett Nyíregyháza arra is törekszik, hogy színes rendezvényekkel tegye még pezsgőbbé és szerethetőbbé az üdülőövezetet.  A 13-as szám megosztja az embereket, akad akinek szerencsés, de sokan tartanak tőle, mint az úton keresztbe futó fekete macskától, ám a Tisza Event csapatára kifejezetten inspirálóan hat ez a szám, hiszen mi lehetne motiválóbb, mint Sóstón 13. alkalommal is valami különlegeset és maradandót alkotni!

Ha fekete makcsa nem is, de helyette lesz 

- Fehér nyúl

no meg

- BAZ Beer

- Yuhi

- és Csiki sör is

de a Hajdú Serház és a belvárosból jól ismert Gedeon kínálata sem hiányozhat a palettáról! A tavalyi évben nagy sikerrel debütált egy igazi különlegesség, ami a „Nyíregyháza söre” névre hallgat, a szervezők az idei évre is elhoznak egy limitált szériát a Nyíregyháza emblematikus elemeit megjelenítő dobozba töltött sörből!

A tomboló nyárban mindig jólesik egy korsó jéghideg sör, de egy pohár gyöngyöző borra, vagy fröccsre is betérhet majd bárki, amihez a Borháló adja a hozzávalókat. És persze arról sem feledkeznek meg a szervezők, hogy a minőségi pálinkakínálat is biztosított legyen. De az italkínálat itt nem áll meg, mert koktélozni is lehet majd, ha valakinek úgy tartja kedve, ehhez pedig a The Nomad Bartruck áll majd rendelkezésre!

A rendezvény gasztronómiai kínálatában ismét mindenki megtalálja majd a vagány kocsmakajákat, és külön jó hír, hogy a Michelin tányéros Horgonyzó kisvendéglő mellett már a páratlan ízeket garantáló Grillakadémia is Nyíregyházára „költözik” pár nap erejéig, de természetesen a város legjobb burgerei is megtalálhatók majd a sörfesztiválon.

Ha pedig fesztivál, akkor zene minden mennyiségben! Mindhárom napon koncertek garmada lesz látható és hallható, így két korty sör között bátran táncra is perdülhet bárki, a színpadi programok jellemzően este 18:00 órától kezdődnek az alábbiak szerint:

Augusztus 02: Mentha Projekt, Tibi a Hegyről, All in Music Band
Augusztus 03: Texas Tourist, Gypo Circus, ZZ Copy
Augusztus 04: Pentagon, EmlékmásOK, Mess

A zenei programok mellett szombaton és vasárnap népi játszóház várja a gyerekeket és a családokat, hogy garantáltan minden korosztály megtalálja a számára kedves programot augusztus első hétvégéjén is Sóstón.

Esemény: facebook.com/Tisza Event

mail: andi.kecskes@gmail.com