Iskolajáték a végére

SZEPA AKSE–Kölcsey DSE-Nyíregyháza 19–47 (8–25)

Felsőzsolca, 100 néző

Jv.: Kovács, Major

Kölcsey: Torkos H. – Hrabina I. 5/2, Gyimesi L. 4, Silye V. 10/1, Márkus G. 8, Katona K. 10, Hruska Zs. 7. Csere: Varga F. (kapus), Kelemen G. 3, Balogh D., Tóth G., Katona B., Pályák E.

Edző: Hadobás István

Kiállítások: 8, illetve 6 perc

Hétméteresek: 5/2, illetve 3/3

A taktikai értekezleten Hadobás István edző arra kérte a lányokat, vegyék komolyan a mérkőzést még akkor is, ha számukra helyezés szempontjából nem volt tétje. A kérésem tökéletes fogadtatásra talált! 60 percig pörgött együttesünk, szebbnél-szebb akciókat vezetve, igazi közönségszórakoztató játékkal rukkoltak ki még úgy is, hogy több meghatározó játékos is hiányzott sérülés miatt. El kell ismerni, ehhez jól asszisztáltak a hazaiak, akik öngyilkos védekezési variációval akarták meglepni a nyíregyháziakat.

-  Hamar megtaláltuk az ellenszert és beindult a gólgyártás. Élveztük a játékot és végeredményben még ezzel a nagy különbséggel is megérdemelt a sikerünk. Torkos és Varga egyaránt remekelt a kapuban. Katona, Silye, Márkus és Hruska voltak támadásaink motorjai, Gyimesi, Kelemen és Hrabina egyaránt magas szinten kézilabdázott. Örömjátékkal zártuk a bajnokságot és végeredményben a 4. helyet szereztük meg, amely önmagában is szép eredmény, hátha még hozzávesszük a soha nem látott sérülés hullámot, még inkább megsüvegelendő a teljesítményünk - mondta Hadobás István edző. 

A junior csapat  41-23-as sikerével ezüstérmet szerzett, az aranyérmes DVSC-vel azonos pontszámot elérve, mindössze az egymás elleni eredmény döntött a "Kisloki" javára.