Ismét megrendezték a rangadót

Toldi András tű. őrnagy, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka és a Dombrády László nyá. tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség elnöke köszöntötte a résztvevőket, idén a házigazda nyíregyházi hivatásos tűzoltók mellett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a megyei Büntetés-végrehajtási intézet, a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási intézet, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a Városháza, valamint a Nemzeti Adó-és Vámhivatal csapatai mérkőztek a kupáért.

A döntő mérkőzést a Nyíregyházi Rendőrkapitányság, valamint a Nyíregyházi Tűzoltóparancsnokság csapatai vívták, ahol egy góllal a rendőrség bizonyult erőssebnek.

1 Nyíregyházi Rendőrkapitányság csapata
2 Nyíregyháza Hivatásos Tűzoltóparancsnokság csapata
3 Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet csapata

Az eredményhirdetésen Toldi András tű. őrnagy, nyíregyházi tűzoltóparancsnok és Gerebenics Károly tű. alezredes, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője adta át a díjakat.

Az elismerő oklevelek átadását követően a külön díjakat nyújtották át.

A legjobb kapusnak járó címet a tavalyi év után ismét Borkó József nyíregyházi tűzoltó vihette haza, a gólkirály rangot pedig Fekete Ádám, Dankó Zoltán és István Gergely érdemelte ki.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság