Januártól többen újra a kerettel készülhetnek

Több komoly sérültje is volt ősszel a Nyíregyháza Spartacusnak, voltak akiket operálni is kellett. Nos a játékosok többsége túl van a nehezén, sőt vannak, akik a felkészülést már a kerettel kezdhetik! Közéjük tartozik Papucsek Barna, aki három hónapot hagyott ki egy betegség miatt. Szerencsére sikerült időben megtalálni az okot, és megfelelő kezelésekkel meggyógyítani. 

- Barna jól reagált a kezelésekre, és teljes értékű munkát végezhet. Ezzel együtt fokozatosan növeljük majd nála a terhelést, mivel sok időt kellett kihagynia. Jó hír, hogy Vass Patrik is rendben van és terhelhető, de januárban az ő esetében még lesz egy kontroll vizsgálat, bízunk abban, hogy mindent rendben találnak. Paku Rolandnál februárban lesz a következő kontroll, ő is szépen gyógyul, rehabilitáción vesz részt, és ha minden jól alakul, akkor áprilisban újra pályára léphet - mondta Darabos Balázs erőnléti edző.

A tréner a téli szünetre a keret minden tagjának személyre szabott edzéstervet adott, és a játékosoknak folyamatosan küldeniük kell a feladatok elvégzéséről szóló beszámolót. Heti öt edzés szerepel a mostani programban, hogy a január 2-i közös felkészülésre megfelelő állapotban térjenek vissza a játékosok.