Jéé, ő Szabó Zsófi! – Nyíregyházán a műsorvezető

– Korábban csak egyszer jártam Nyíregyházán, méghozzá a Móricz Zsigmond Színházban voltam, de most már egyre többet jövök ide, mert a vőlegényem itt él. Az első benyomásom nagyon pozitív volt a városról. A kedvenc helyem egyértelműen Sóstó, ott szoktam futni Gyémánttal, a kutyámmal. Szeretek itt lenni, kedves mindenki, már igazán otthon érzem magam – kezdte a beszélgetést a fiatal műsorvezető.

AUTOGRAM ÉS KÖZÖS FOTÓ

Zsófi azt mondja, míg Budapesten az emberek hozzá vannak szokva ahhoz, hogy ismert emberekkel találkoznak, addig Nyíregyházán nap mint nap azzal szembesül, hogy meglepődnek a városlakók, ha a bankban, gyógyszertárban vagy a boltokban futnak vele össze. Így nem is telik el úgy nap, hogy ne adna autogramot, vagy ne készülne valakivel közös fotó.
– Olyan sok időt töltök Nyíregyházán, hogy már a jogosítványomat is itt hosszabbítottam meg. Tavaly inkább laktam ott, mint Budapesten. Január óta napi műsort vezetek az RTL Klubon, amit Budapesten veszünk fel, így most már csak hétvégén „járunk haza”. Mivel a párom családja Nyíregyházán marad, ezért nekünk is a második otthonunk lesz. A munkám viszont Budapesthez köt, így marad az ingázás. Majdnem minden héten megyünk Nyíregyházára. Sokszor csak azt mondják, „jéé, mennyire hasonlítasz Szabó Zsófira, csak te szebb vagy!” – ilyenkor mindig mosolygok... A munkámon kívül nem szívesen sminkelem magam és a kényelmesebb ruhadarabokat részesítem előnyben, így talán nehezebb felismerni – hangsúlyozta.

SZABÓ GYULA LÁNYA

Zsófi örömmel mesélte, hogy nagyon boldog, mert színes az élete és mindig más és más kihívásokat kap. A színjátszás, a filmezés, a műsorvezetés, a lovakkal való foglalkozás és az új vállalkozása, a Carnute, ami a saját ruhamárkája, mind olyan dolgok, amiket élete végéig szívesen csinálna. ő azt mondja, a legfontosabb számára az, hogy mindig úgy viselkedjen és aszerint éljen, ahogy édesapja nevelte. A legbüszkébb ugyanis arra, hogy ő Szabó Gyula lánya lehet.

Szerző: Bruszel Dóra
(Fotó: Facebook)