Jön a harmadik felvonás
Fotó: Kohut Árpád

A női röplabda bajnokság elődöntőjének harmadik mérkőzését vívja a hétvégén a Fatum Nyíregyháza. A mieink Budapesten találkoznak a Vasassal. Az első két meccsen megszorongatta a Fatum Nyíregyháza a bajnoki címvédő Vasast, és az első mérkőzésen szettet még nem sikerült nyerni, a másodikon már igen. Kicsit nagyobb koncentrációval pedig még szorosabbá is tehette volna a találkozót a Fatum, így maradt hiányérzete Tomás Varga vezetőedzőnek. 

- Kritikus helyzetekben nem jó döntéseket hoztunk, és úgy éreztem, több volt ebben a meccsben, az ötödik szettet kiharcolhattuk volna. Kicsit úgy éreztem, mint az oroszlán mely nem éhes, hogy beleharap áldozatába, majd elengedi. Fontos, hogy a hétvégén éhesek legyünk a sikerre, nem adjuk fel  - mondta Tomás Varga vezetőedző. 

A három nyert meccsig tartó párharc állása jelenleg 2-0 a Vasas javára, vasárnap pedig Budapesten találkoznak a csapatok. A vasárnapi mérkőzés 15 órakor kezdődik a fővárosban, és az M4+ élőben közvetíti. A párharc győztese az arany, a vesztese a bronzérmeért játszhat a folytatásban. A másik ágon a Békéscsaba és a Szent Benedek küzd a döntőbe kerülésért.