Karbantartás miatt zárva
Zárva tart az élményfürdő és a fürdőház wellness részlege. A medencékben elvégzik az éves kötelező vízcserét, s emellett a két létesítményben karbantartási és beruházási munkákat is végeznek. Az élményfürdő szombattól, a fürdőház wellness részlege pedig péntektől várja újra a vendégeket. Közben zajlik az élményfürdő új gyógyászati szárnyának építése, ami május végére készül el.

Kisebb átalakításokat végeznek az Aquarius Élményfürdőben. Dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója elmondta: a létesítmény felső folyosóján ablakokat nyitnak, így a vendégek leláthatnak majd a központi medencére. A másik oldalon falat bontottak, amit üvegre cserélnek.
Péntekig zajlanak a munkálatok az élményfürdőben, addig zárva tart a létesítmény, nem fogadják a vendégeket. Szombatig befejeződnek a kisebb átalakítások, s addig elvégzik az üzemeltetéshez szükséges karbantartási munkálatokat és az éves kötelező vízcserét is.

ÉPÜL AZ ÚJ GYÓGYÁSZATI SZÁRNY

A központi medencénél beépítendő üvegportál mögött az új gyógyászati szárny látható majd. Ennek építési munkálatai javában zajlanak. Az új gyógyászati részleg május végére készül el.

A FÜRDŐHÁZBAN IS ELVÉGZIK A KARBANTARTÁST

A héten kerül sor a nyíregyházi Hotel Fürdőház wellness részlegének karbantartási munkálataira is, most ez a létesítmény is zárva tart, itt csütörtökig végzik el a szükséges munkát, illetve a kötelező vízcserét, és péntektől várják újra a vendégeket. A fürdőház gyógyászati részlegén a fürdőorvosi rendelés, valamint a gyógyászati ellátás a gyógyvizes medence és a víz alatti csoportos gyógytorna kivételével zavartalanul üzemel.

F. A.