Katus Attila ismét megmozgatta a nyíregyháziakat
Fotó: Trifonov Éva

Ismét megmozgatta a nyíregyháziakat Katus Attila. A népszerű tréner a Mozdulj Nyíregyháza keretében tartott ingyenes órát a városlakóknak. Megtelt a Continental Aréna küzdőtere. 

Szeptemberben elindult a Mozdulj Nyíregyháza új szezonja. Több új foglalkozás is várja a város lakóit. Október 15-én ismét ingyenes órát tartott Katus Attila a nyíregyháziaknak. Megtelt a Continental Aréna küzdőtere, az esemény kapcsán pedig ingyenes szűrövizsgálatok is várták a városlakókat. A közelmúltban a Városi Stadionban is számos sportot érintő beruházás történt, így már rendszeresen tartanak órákat a Szabadidősport Központban is. 

- Az új mozgásrend elnyerte a nyíregyháziak tetszését, és sok programon maximális létszámmal működnek a programok. Sokan családostól érkeznek a Városi Stadionba, és közösen sportolnak - mondta Hornyák Enikő sportreferens. 

Katus Attila rendszeresen tart órákat a megyeszékhelyen a Mozdulj Nyíregyháza keretében, és ezúttal is az edzés mellett beszélt az egészséges életmód fontosságáról is. 

- Ez egy nagyszerű program, mert plusz motivációt ad, hogy együtt sportolhatunk. Fontos dolog, hogy rendszeresen mozogjunk, mert ha ezt elveszítjük, akkor beszűkül az élet, és ezt nem jó megtapasztalni. Nagyon szívesen jövök mindig, és mindig nagy az érdeklődés Nyíregyházán – tette hozzá Katus Attila. 

Nyíregyháza önkormányzata évek óta támogatja a szabadidősport rendezvényeket. Idén már közel 60 mozgásforma közül lehet választani. 

- Amióta elindult a program, nagyon sokan vesznek részt, és öröm, hogy ilyen ismert edzőket is elhívhatunk, mint Katus Attila. Fontos az egészség megőrzése szempontjából, hogy rendszeresen mozogjunk, és szűrővizsgálatokon vegyünk részt - mondta Vassné Harman Gyöngyi önkormányzati képviselő. 

November 25-én újabb nagy rendezvényt tartanak a Mozdulj Nyíregyháza keretében, akkor a Fitt szülinapon Rubint Réka tart ingyenes órát a Continental Arénában.