Kedden jön Katus Attila - ingyenes edzést tart a Mozdulj Nyíregyháza keretében!

Szeptemberben elindult a Mozdulj Nyíregyháza új szezonja. Több új foglalkozás is várja a város lakóit. Október 15-én ismét ingyenes órát tart Katus Attila a nyíregyháziaknak. 

Megszépült strandröplabda és streetball pálya, szabadidősport központ, rekortán futókör. A nyíregyháziak szeptemberben vehették birtokba a Városi Stadion szabadidős létesítményeit. A műfüves kispályákat is folyamatos használják a labdarúgók, és elkezdődött a Mozdulj Nyíregyháza új szezonja. Újdonság a Medical Fitness, melynek keretében olyan szakoktatók tartanak órát, akik jól ismerik a különböző betegségek rehabilitációs kezelésit, illetve a prevenciós módszereket. De népszerű a gerinctorna, a stresszoldó jóga, és számos családi program is. Nordic Walking, kölyöktenisz, mediball és gymstick órák is vannak. Több foglalkozás online regisztrációhoz kötött a termek befogadóképessége miatt. A Mozdulj Nyíregyházához több nagy rendezvény is tartozik, ilyen volt a Bringaváros, október 15-én pedig jön Katus Attila, aki a Continental Arénában mozgatja megy a városlakókat. 

- Ingyenes szűrésekkel is készülünk aznap, ami nagyon fontos a komolyabb betegségek megelőzése céljából, ezért idén erre még nagyobb hangsúlyt fektetünk. Nem Katus Attila lesz az egyetlen idén aki órát tart, november 25-én Rubint Réka látogat Nyíregyházára - mondta Hornyák Enikő, Nyíregyháza sportreferense.

A Mozdulj Nyíregyháza nagy rendezvényei ingyenesek, a belépéshez mindössze lakcímkártyára van szükség. Kedden 16 órakor kezdődik a program egy ingyenes kardiovaszkuláris szűréssel, majd 17.35-től Gymstick edzés várja a sportolni vágyókat. Katus Attila órája 18 órakor kezdődik, a tréner pedig az egy órás edzés után életmódtanácsokat is ad.