Keresik a jövő játékosait - toborzót tart a Nyíregyháza Tigers

A Tigrisek számára nagyon fontos az utánpótlás. Ennek képzésére minden évben nagy hangsúlyt fektet a csapat. A szabolcsiak ráadásul minden ősszel indulnak az U19-es bajnokságban, ahol rendre több ifjonc villantja meg tudását. Ezek a játékosok később a felnőttek között is bizonyíthatnak a Hungarian Football League-ben. Közéjük tartozik például Tóth Gábor, Panykó Patrik, Hüse Csongor vagy éppenséggel Suller Ádám.

Emellett a legtehetségesebbeknek akár esélyük van arra, hogy az amerikaifutball őshazájában is bizonyítsanak. Mint ismert, Panykó Patrik és Tóth Gábor már jártak az Ohio állambeli Cantonban, a Pro Football Hall of Fame Academy edzőtáborában, ahol több amerikai edző szeme láttára adtak demonstrációt a magyar virtusból.

Mindezt elérhetik azok, akik csatlakoznak a Tigers-hez. Erre remek alkalom nyílik a szombati toborzón, amin az érdeklődők kipróbálhatják az amerikaifoci számos elemét és megmutathatják, hogy mit tudnak!

A toborzó május 19-én, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik az MG-pályán, és egészen 14 óráig tart. A helyszínre a belépés a Hímes utca végén lehetséges. Az eseményen való részvétel az időjárásnak megfelelő sportruházatban javasolt. A stoplis cipő előny!

Fotók: Nyíregyháza Tigers, Szabó Celesztina