Két érem Debrecenből

 Április 12-15. között rendezték az idei ökölvívó diákolimpiát, ahol öt versenyzővel vett részt az NYVSC Big Boxing. Csapatunk egy ezüst és egy bronzéremmel zárt, Bartovics Mirkó (serdülő 68kg, Nyíregyházi Waldorf Iskola) és Vastag Sára (junior 57kg, Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola) révén.

Röplabda

A Nyíregyházi Sportcentrum NB II-es női röplabda csapata a hétvégén játssza a 2016/2017-es bajnoki évad utolsó két mérkőzését. Április 22-én idegenben mérkőzik meg a Debrecennel, 23-án pedig hazai pályán csapnak össze a Szeged együttesével. A hazai mérkőzés ideje vasárnap 11 óra, helyszín a Vasvári Pál Gimnázium tornaterme.

Atlétika

Április 22-én a Nyíregyházi Sportcentrum dobóatlétái Szentesre utaznak, hogy megkezdjék a versenyidényt. 15 fő versenyez súlylökésben és diszkoszvetésben a gyermek korosztálytól a felnőtt korosztályig.
A 2005-2008-ban született gyerekek részére Debrecenben rendezik meg szombaton a Sport XXI. Regionális Atlétika pályaversenyt. A népes táborral utazó nyíregyházi atléták hét versenyszámban mérettetik meg magukat.

Kézilabda

Újra hazai terepen, a Continental Arénában játszik a junior férfi kézilabda együttes. A listavezető nyíregyházi gárda a Kecskemét csapatát fogadja vasárnap 16 órai kezdettel.

Úszás

Kiválóan kezdtek a Nyíregyházi Sportcentrum úszói a Magyar Nyílt Úszóbajnokságon. A tíz versenyzőnk mindegyike rajthoz állt már az első nap. A legnagyobb figyelem Szurovcsák Ivett felé fordult, aki 200 méter mellen hetedikként ért célba.

Hatházi Dóra súlyos sérülése után tért vissza a versenyzéshez, a „B” döntőben 200 méter pillangón negyedikként tért vissza. Az M4 élő közvetítésének köszönhetően szurkolhatunk úszóinknak az elkövetkező napokban, hiszen pénteken 100 méter mellen 19.12-kor, szombaton 50 méter mellen 18.32-kor Szurovcsák Ivett döntőt úszik. A fiatalok is rajtkőre állnak ezekben a napokban, a nyíregyházi edzők bíznak abban, hogy sikerül további jó eredményeket elérni. 

DL-BNM