Két kisteherautó karambolozott a 4-es számú főúton Nyíregyháza határában, egy személy megsérült, több jármű defektet kapott

Egy huszonyolc éves férfi könnyebben sérült, de számos gépjármű defektet kapott, amikor két kisteherautó karambolozott a 4-es számú főúton Nyíregyháza határában.

A baleset reggel hét után néhány perccel történt, amikor az M3-as lehajtójáról egy kisteherautó nem elég körültekintően fordult a 4-es főútra és ott karambolozott egy Debrecen felé szabályosan közlekedő másik kistehergépjárművel. A vétlen jármű orra súlyosan megrongálódott az ütközés erejétől, de szerencsére a 28 éves sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett. A betört szélvédő éles üvegdarabjai a koponyáját több helyen megvágták, ezért a mentők a Jósa András Egyetemi Oktatókórházba szállították. A másik sofőr sérülés nélkül úszta meg az ütközést. Ellenben az ő járműve is megsérült rakománya az úttesten szétszóródott. Mivel nagy mennyiségű csavart, facsavart és egyéb éles építőipari anyagot szállított az arra közlekedő járművek ezekre ráhajtottak és többen defektet kaptak. A helyszínt rövid idő múlva a rendőrség biztosította, a tűzoltók pedig eltakarították az útra szóródott tárgyakat. A helyszínelés ideje alatt jelentős torlódás alakult ki az útszakaszon.