Ketten az úton a Boronkay házaspárral – Szerkesztőségünk munkatársa a Városmajori Művelődési Házban!

Van, hogy azt hiszi az átlagember, ismeri a média közszereplőit. Minden szavuk, tettük nyílt titok a nagyközönség előtt, mert ők, a sztárok vagy rosszabb esetben celebek abból élnek, hogy mi, a publikum kíváncsiak vagyunk rájuk.

Igen ám, de mi a helyzet azokkal a személyekkel, akik nagyon fontos, mondhatni nélkülözhetetlen munkát végeznek, ám mindezt a háttérben, szürke-szerényen. Vajon ők mit reggeliznek, hányszor járnak el kirándulni egy évben, van-e idejük a hobbijaikra, tudnak-e füvet nyírni, bejglit sütni? Tényleg van annyi szabadideje, hogy anyaként, apaként, nagyszülőként, feleség- vagy férjszerepben is élje olykor az életét??

Nos, ilyen kérdésekkel bombázzák majd Nyíregyháza két népszerű, ám magánéletét a közönséggel alig-alig megosztó személyét december 4-én 17 órakor a Városmajori Művelődési Házban.

Boronkay Ferencné, sokak Ilikéje vagy Icukája mint koncertszervező írta be magát a város klasszikuszenei nagykönyvébe, míg férje, Boronkay Ferenc a Nyíregyházi Televíziózás legendája stúdióvezetőként. Aki kíváncsi rájuk, tartson velük a Ketten az úton c. sorozat következő műsorában.

 

Orémusz Maja