Kezdődik az úszóidény
Ismét mozgalmas hétvégéjük lesz a Nyíregyházi Sportcentrum versenyzőinek.

Megkezdi a 2016. évi versenyidényt a Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakága az előttünk álló hétvégén. Hosszabb szünet után az ifi, serdülő és delfin korosztály Hódmezővásárhelyre utazik a Tavaszváró Nemzetközi Úszóversenyre, míg a gyermek és béka korcsoport Debrecenbe a Hajós Alfréd Kupa első fordulóján vesz részt.

Kosárlabda

A Nyíregyházi Sportcentrum két kosárlabdacsapata szerepel itthon. A legkisebbek, az U11-es korosztály a Zelk tornatermében vívják meg csatáikat délelőtt, míg a legnagyobbak (U20) a Körmendet fogadják a Bem tornatermében 14 órai kezdettel.

Röplabda

Egerbe utazik az Országos Serdülő Bajnokság elődöntőjére Balázs István leány röplabdacsapata vasárnap. A kétfordulós elődöntők eredményei határozzák meg az országos döntőbe jutást. Nem titkolt cél, hogy az ifisták mellett, serdülőink is ott legyenek az ország legjobb hat csapata között.

Atlétika

Február 27-28. Ifjúsági és Junior Fedett pályás Atlétikai Bajnokságot rendeznek Budapesten. A Sportcentrum képviseletében 18 atléta vesz részt a versenyen, 4-5 éremeséllyel.

Labdarúgás

Szombaton a Fradinál indítja a tavaszi szezont a Sportcentrum U14-U15-ös labdarúgócsapatai. Az U17-U18-as korosztály pedig Nyírbátorban vendégszerepel, a dupla győzelem a cél.

BNM-DL