Korosztályos válogatottat igazolt a Szpari

Korosztályos válogatott játékos tért vissza Nyíregyházára! Mindenben megállapodott a Spartacus Major Marcellel, így a 17 év védekező középpályás csatlakozott a kerethez. A tehetséges labdarúgó Nyíregyházán kezdte pályafutását, a Filo SE után a Bozsik Akadémiában nevelkedett. 2019-ben szerződtette a Puskás Akadémia, és az idei szezonban már az NB-I-ben is bemutatkozhatott. Tavasszal újra Szpari mezben láthatjuk. 

- Örömmel jöttem vissza Nyíregyházára, egy kisebb álom vált ezzel valóra. Mindent megteszek majd, hogy a csapat és én is elérjem a céljaimat. Játszottam már az élvonalban, tudom milyen érzés, szeretném majd egyszer ezt a Szparival újra átélni. A beilleszkedéssel nem lesz gondom, Farkas Bendegúz volt csapattársam, futballoztunk együtt, nagyon várom, hogy újra együtt lépjünk pályára - mondta Major Marcell. 

A középpályás fél évre kölcsönbe jön a Puskás Akadémiától, de a Nyíregyháza Spartacusnak opciós joga van arra, hogy ezt további egy évvel meghosszabbíthassa.  

- Örülök, hogy ismét egy olyan fiatal labdarúgóval bővült a keretünk, akinek van helyi kötődése, és gyerekkorától itt nevelkedett. Nyíregyháza az otthona, most itthon bizonyíthat, ami nagyon motiválja. Az utánpótlásból jól ismerem, tisztában vagyunk a képességeivel, és abban a klubban tudja igazán elindítani profi karrierjét, ahol egykoron elkezdte pályafutását - tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.

Major Marcell a harmadik érkező a Szparinál a téli szünetben, Nagy Barnabás az MTK-tól, Hrabina Alex a DVSC-től igazolt Nyíregyházára. Mindhárom fiatal labdarúgó élvonalbeli csapattól jött.