Közeleg a Vörös Postakocsi Folyóirat legújabb számának nyíregyházi bemutatója!
Közeleg a Vörös Postakocsi Folyóirat legújabb számának nyíregyházi bemutatója!

A Filterben (városunk egyik legújabb, közösségi találkahelyén) nemcsak szendvicseket, koktélokat és teákat kóstolhatunk, hanem a lelkünk is feltöltődhet!

Az elmúlt időszakban megannyi érdekes program várta ott az érdeklődőket. Most sem fogunk unatkozni – erről is szólt a Filter vezetője, megálmodója, Szőke Ágnes:

November 25-én 17 órától nálunk lesz a Vörös Postakocsi Folyóirat legújabb lapszámbemutatója és felolvasóestje. Az irodalom szerelmeseit várjuk majd! Az est keretében bemutatkozik a folyóirat idei alkotótáborának hat fiatal tehetsége: Majláth Dániel, Borbás Réka, Papp Gréta, Magyar Boglárka, Viktor Anna és Rozsályi Anna. Pár nappal később, 28-án pedig Száraz Gábor párválasztási tanácsadó tart előadást Hol Találok Normális Párt? címmel, 18:30-tól. November 30-án szintén a kultúrakedvelő közönség érezheti majd magát jól, hiszen este 19 órától startol el a Vers Est 4.0 Kokas Bálinttal és Brassói Péterrel.

Előtte, november 29-én, péntek este újra lesz Activity est. Családokat, baráti társaságokat várnak, de természetesen egyedül is lehet regisztrálni a rendezvényre – várhatóan ismét a nevetésé és a kacagásé lesz a főszerep.

 

Szerző: Rutkai