Like 5 a Váci Mihály Kulturális Központban – Újra megszervezték a tehetségkutató versenyt

Az idei már az ötödik volt a Like tehetségkutató sorában, amit a Váci Mihály Kulturális Központban szerveztek meg hétvégén. Énekes kategóriában, két korcsoportban mérték össze tudásukat a Nyíregyházán élő vagy tanuló fiatalok. Összesen 26 versenyző nevezett, az első három legjobb, értékes díjban részesült.

Az ifjúsági ének kategóriával kezdődött a 2019-es Like 5 tehetségkutató verseny hétvégén a Váci Mihály Kulturális Központban. Idén csak ének kategóriába indultak versenyzők, és két korcsoportban.

Nyíregyházán élő vagy tanuló fiatalok adhatták elő produkcióikat, több mint 25-en indultak a versenyen. Korcsoportonként az első három produkció, értékes díjakkal gazdagodott.

Minden évben támogatónk az Első Nyírségi Fejlesztési Társaság Nyíregyháza MJV Önkormányzata mellett és nagyon szép díjak vannak ebben az évben is. A kategóriagyőztes 50 ezer forintos vásárlási utalványt vihet haza, a második helyezett 40 ezer forintot, a harmadik pedig 30 ezer forintot. De tartogattunk a zsűri számára egy különdíjat is, amit odaítélhet egy különleges produkciónak.

- mondta el lázár István.

Ezzel még nem ér véget a Like 5 versenyzőinek a fellépések sora, a városi rendezvényeken újra megmutathatják majd tehetségüket.

A helyezések az alábbiak szerint alakultak:

Felnőtt ének kategória

1. Magyar Levente

2. Zalatnay Gréta

3. Papp Dorka

Különdíj: Garaj Bernadett és Kerékjártó Balázs páros

Ifjúsági ének kategória

1. Tran Thi Hoai Thuong

2. Juhász Flóra Viktória

3. Prekopcsák Janka

Különdíj: Bodnár Cecília