Magyar Kupa döntő
Negyedik lett a Fatum Nyíregyháza női röplabdacsapata.

A férfi bronzmérkőzés és döntő után – melyet a Kaposvár nyert – a női bronzmeccsel folytatódott a Magyar Kupa döntő. A harmadik helyért a Fatum Nyíregyháza és a Jászberény csapott össze.

A két együttes néhány hete a bajnokságban találkozott a szabolcsi megyeszékhelyen, és akkor elvitték a pontokat a berényiek. Most is ők kezdtek jobban, és az első játszmát 25–17-re nyerték. A másodikban ponterősebben játszott a Nyíregyháza, de ez is csak ahhoz volt elég, hogy szorosabb legyen a játékrész. A Jászberény 25–19-re nyerte a játszmát, és 2–0-ra vezetett. A harmadikban viszont feltámadt a Nyíregyháza, és hatékonyabbak voltak a támadások, így komoly előnyt harcoltak ki a mieink. Drámai hajrá végén 27–25-re hozta a szettet Kőhalmi Richárd együttese, és szépített. A negyedik játszma is izgalmasan alakult, ezúttal azonban a Jászberényé volt a végjáték, és ezzel ők szerezték meg a bronzérmet, míg a Fatum Nyíregyháza a negyedik lett.

Fatum Nyíregyháza–Jászberény 1–3 (17, 19, -25, 22)

Nyíregyháza: Araujo, Sikos, Ramdin, Kovács E., Kyoseva, Franchesco. Csere: Tóth F. (liberó), Kundrák, Ilyés, Vén. Vezetőedző: Kőhalmi Richárd.

Dankó L.