Már csak egyetlen VIDOR este maradt! Ugye nem hagyja ki!

Cosplay és jelmezes felvonulás, Badár stand up, Delhus Gjon nagykoncert, a maharadzsák mágiája, lenyűgöző rézfúvósok - egyetlen este, (a merészebbeknek hajnallal kibővítve) maradt az idei VIDOR Fesztiválból. Válogasson, szemezgessen az ingyenes programokból. A forró belvárosi hangulatot a nyiregyhaza.hu is garantálja! 

 

Cosplay, Filmes, Anime, Képregény vagy Rajzfilm Figura Jelmezes Találkozó és Verseny

Időpont: 2024. augusztus 31. (szombat)

14.00 Jelmezes séta, közönségszavazatok gyűjtése, rajongói találkozó, selfiek készítés a Kossuth téren

16.00 Versenyzők felvonulása a VIDOR Kert színpadán, zsűrizés, díjátadó

A rendezvény időpontja:
2024. augusztus 31. (szombat) 14.00
Felvonulás, díjátadó 16.00, VIDOR KERT, SUNSHINE FM KISSZÍNPAD   

Családi délután Badár Sándorral és Fülöp Viktorral

Fülöp Viktor: A Dumaszínház társulatának tagja. Kétgyermekes apuka, aki a testmagasságához képest alacsony, és a tükörben általában jobban néz ki, mint élőben. A közgazdaság egyetem nyári szüneteiben felszolgálóként dolgozott, így a 9 nyár alatt a vendéglátást is jól elsajátította. Közgazdászként lett középiskolai tanár, de eme költséges hobbijának mára már csak az esti képzéseken hódol. Nem bírja a monotonitást, így a home officeból sem haza menekül.

Több évig volt pályakezdő humorista a Dumaszínházban, de szerencsére türelmes volt a kispadon. Tehetségére sokan felfigyeltek, de senki nem árulta el neki. Sokszor adott már autogramot magának.

Badár Sándor: Színművész, humorista. Ha hívják, filmekben játszik, utánozhatatlan karakter. Sajátos humora, rögtönzései és nem utolsó sorban jellegzetes figurája a kortárs magyar film izgalmas alakjává tette. A stand-up comedy művelője és 2003 óta fellép a Dumaszínházban. Improvizatív humorista és karakterszínész aki többrendbeli mozifilm- Szőkítéssel, illetve a szentesi humormaffia tagjaként, poénszervezetekben elkövetett, folyamatos viccelődéssel vádolható.

A program időpontja:
2024. augusztus 31. (szombat) 15.00, Hova tűnt Sanyi? - Hatzel tér
Este a porondon kiváló nevettetők:
18:00-tól Fülöp Viktor
18:45-től Badár Sándor

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon albán származású magyar énekes, zeneszerző és dalszövegíró, 18 évesen robbant be a könnyűzenei életbe a „Hegyek lánya" című dallal, mellyel egy csapásra az egyik legnépszerűbb énekes lett az országban. A következő évben négy kislemeze és egy nagylemeze jelent meg, mind aranylemez lett. Zenét szerzett Demis Roussos számára, Goldi Ens-nek, és a Goombay Dance Band együttesnek. A Magyar Rádió eMeRTon-díjasa, a könnyűzenei életben először a Magyar Köztársaság Aranyérdemkereszt kitüntetettje lett.

Lemezei: Csavargó, Átviszlek az éjszakán, Mindenem a farmerem, Túl vakmerő, Mediterrán, stb. Nagy slágerei: Nika se perimeno, Csavargó, Rómeó és Júlia, Ne légy szomorú, Ez az utolsó tánc, Csak fújt közben a szél, Ha hallod a harangok hangját, Dalok a szélben, Téged átölelve.

A koncert időpontja:
2024. augusztus 31. (szombat) 19.00, Kossuth tér, Nagyszínpad

Dhoad Gypsies Of Rajastan

INDIA MÁHARÁDZSAINAK MÁGIÁJA - A Rajasthan határvidékéről bódító és kifinomult zenével érkezik a VIDOR-ra a Dhoad, mely a cigány világ gyökereiből merít. Színpompás, ünnepi és táncos utazásra invitálnak - hagyományos viseletbe öltözött táncosaikkal, zenészeikkel és egy tűznyelővel. Földjüket mély spiritualitás jellemzi, zenéjükben érezhető a művészet és a vallás összhangja. Utazásaik során groove elemekkel gazdagodott repertoárjuk, melyek harmonikusan illeszkednek a hagyományos hangszerek hangzásához. A formáció karizmatikus vezetője, Rahis Bharti hosszú évek óta dolgozik azért, hogy Rajasthan zenei kultúráját a világ közönségéhez eljuttassa.

A koncert időpontja:
2024. augusztus 31. (szombat) 20.30, Kossuth tér, Nagyszínpad

Kelet Brass Band

A Kelet Brass Band saját dalain kívül, örökzöldeket és mai modern slágereket szólaltat meg különleges hangszereken. A hét főből álló formáció több országos és nemzetközi utcazene verseny első helyezését és közönségdíját nyerte el. A látványosság és a jó hangulat garantált!

A koncert időpontja:
2024. augusztus 31. (szombat) 22.00
VIDOR KERT, SUNSHINE FM KISSZÍNPAD