Marad a csatár - Myke Ramos hosszabbított a Szparival

Myke Ramos marad a Szparinál, a támadóval szerződést hosszabbított a Nyíregyháza Spartacus! A labdarúgó nyáron érkezett a klubhoz egy komoly sérülés után, majd a rehabilitációt követően 14 mérkőzésen léphetett pályára, hétszer kezdőként. Négy gólja mellett három gólpasszt is adott, a házi góllövő listán a harmadik helyen áll. A Szpari szerette volna megtartani a 30 éves csatárt, és mindenben megegyeztek a felek, így három évvel meghosszabbították Myke nyáron lejáró kontraktusát.

- Boldog vagyok, hogy a Szpariban maradhatok, és a klub bízik bennem. Igyekszem meghálálni, és biztos vagyok abban, hogy a következő szezon jobb lesz. Szeretnék nyíregyházi mezben pályára lépni az új stadionban - mondta Myke Ramos.

A csatár Soroksáron duplázott, Kazincbarcikán is fontos gólt lőtt, a Békéscsaba ellen pedig Gresó Mátyásnak adott gólpasszt az egyenlítésnél. Sajnos sérülés miatt a bajnokság hátralévő meccsein nem játszhat, de bizonyította, hogy erőssége lehet a Szparinak.

- Hosszú tárgyalási folyamat végére tettünk pontot. Myke egy évvel ezelőtt került Nyíregyházára, egy komoly sérülés után kellett visszajönnie, ezért ősszel még kevés mérkőzésen játszhatott. A téli felkészülés jól sikerült számára, és tavasszal végre a pályán volt, góljaival, gólpasszaival segítette a csapatot. Sajnos egy térdszalag sérülés után gyakori, hogy a combban izomszakadás keletkezik, ezért a finisben nem számolhatunk vele. Ennek ellenére egy olyan játékosnak ítélem meg, aki nagyon ritka a magyar NB-II-ben, ezért örülök, hogy vele hosszú távú megállapodást kötöttünk. Komoly tapasztalattal rendelkezik, futballozott az élvonalban és külföldön is, sokat segíthet nekünk. Amikor a pályán volt, mindig pluszt adott a csapatnak, bízom abban, hogy a nyári felkészüléskor már rendben lesz - tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.