Meccsdömping a kosarasoknál - a juniorok és a kadettek is pályára léptek

Folytatta szereplését a Nyíregyházi Sportcentrum junior „A” kosárlabda-csapata a felsőházban, ahol a FALCO-Vulcano Energia-KC Szombathely vendégei voltak. Döcögősen indult a találkozó, sorra maradtak ki a helyzetek így már az első negyedet hat pontos hátránnyal zárta a Sportcentrum. A második etapban Mokánszki sikeres közeli dobásaival próbált lépést tartani a Nyíregyháza, de sajnos a rengeteg eladott labda (21) megbosszulta magát.


FALCO-Vulcano Energia KC Szombathely – Nyíregyházi Sportcentrum KA A 89-79


A Nyíregyházi Sportcentrum fiú kadett kosárlabda együttese sikeresen teljesítette feladatát a hétvégén, az Újpest csapatával mérkőzött meg a 16-ba jutásért az országos bajnokságban. Kiemelkedően szerepelt T. Bodnár Balázs és Kurucz Ádám mindkét megmérettetésen, akik mindkét ütközeten 20 pont feletti teljesítményükkel járultak hozzá a csapat sikeréhez.

Nyíregyházi Sportcentrum – Újpest 86-58
Újpest – Nyíregyházi Sportcentrum 60-82

 

Egy vereség és egy győzelem a legkisebb kosarasok mérlege a Nemzeti Kiemelt Kenguru Bajnokság Rájátszás Alsóház Keleti csoportjában. A betegségtől hiányos csapat az első mérkőzésen a Nagyváraddal került szembe, ahol vereséget szenvedett. A folytatásban a debreceniek ellen léptek pályára, egy összeszedettebb játékkal, nagy győzni akarással nyertek Vajda Tamás és Takács Máté tanítványai.

Nyíregyházi Sportcentrum – Nagyvárad 29-89
DKA Dózsa – Gönczy Oroszlánok - Nyíregyházi Sportcentrum 26-35