Meglepetést kell okozni - Újpesten kezdi az évet a Fatum Nyíregyháza

Nem volt hosszú pihenő, december 28-tól folyamatosan készül a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások a Kaposvár elleni sikeres kupameccs után kaptak pár nap szabadságot, de a hétvégén már újabb bajnokit játszik a gárda az Újpest ellen. Nem a legjobbak az előjelek, betegség illetve sérülés miatt többen is hagytak ki tréningeket, de a liláknál is voltak hiányzók az elmúlt időszakban. Ráadásul többször találkoztak már a felek az idei idényben, így nehéz meglepetést okozni a másiknak.

- Amikor négy alkalommal találkozunk egymással, nagyon fontos, hogy valami újat mutassunk. Így volt ez a Békéscsaba ellen is, amikor megleptük felállásunkkal ellenfelünket. Egyelőre nem tudjuk, a liláknál kik lesznek bevethetők, de abban biztos vagyok, hogy az első játszma tartogat majd meglepetéseket mindkét oldalon - mondta Hollósy László vezetőedző, Fatum Nyíregyháza

Várhatóan jó hangulat fogadja majd a csapatokat, Újpesten egy kisebb csarnokban játszanak az együttesek. A szakmai stáb bízik abban, hogy győzelemmel kezdi majd az új esztendőt a Nyíregyháza. Az első hazai mérkőzését 19-én vívja a Fatum, akkor a Haladás érkezik.

A Fatum Nyíregyháza januári meccsei:

Január 12. UTE - Fatum-Nyíregyháza Bajnoki mérkőzés

Január 19. Fatum-Nyíregyháza - Hungast-Haladás Szombathely Bajnoki mérkőzés

Január 23. Fatum-Nyíregyháza - ASPTT Mulhouse CEV Kupa visszavágó

Január 25. Jászberényi RK - Fatum-Nyíregyháza Bajnoki mérkőzés

Dankó László