Mikuláscsomagra vár a Csodavár

A Csodavár a családok nehézségein szeretne enyhíteni azzal, hogy a közelgő ünnepeket emlékezetessé varázsolja számukra. Az elmúlt három évhez hasonlóan idén decemberben is szeretnék, ha a gyermekek elfelejtenék, hogy mások, mint az átlag gyerek, és ugyanolyan öröm ülne az arcocskáikon, mint a társaikéra.
2013-ban több nyíregyházi intézmény csatlakozott a kezdeményezéshez, sikerült rendkívül boldoggá varázsolni a Csodavárban fejlődő gyerkőcök számára az ünnepet, így ezúttal is olyan óvodai csoportokat, általános és középiskolai osztályokat keresnek, akik Mikulás csomaggal – melyben legfőképpen édesség és gyümölcs található –, kedveskednének az apróságoknak, amit a Csodavárban a Télapó adna át az itt fejlődő gyerekeknek, valamint a megyében élő Down-szindrómás kicsiknek és nagyoknak.

Ha az Ön intézményében van olyan osztály, gyerekcsoport, aki vállalja a részvételt az akcióban kérjük, jelezzék a Down Egyesületnek a +3670/6304868-es vagy a +3670/630-4125-ös telefonszámon, ill. a csodavarfc@downegyesulet.hu e-mail címen.

A felajánlott csomagokat 2014. december 1-ig tudják fogadni a Szent István utca 21. szám alatti Csodavár Korai Fejlesztő Központban.