Mozgalmas hétvége a vízben

GYEREK 4 - Majdnem 100 %-os szegedi hétvége

 

A hétvégén kétnapos fordulót rendeztek a Vidék Bajnokság Gyerek IV. korcsoportjában Szegeden. Csapatunk négyórás utazást követően érkezett meg a dél-alföldi városba, ahol négy mérkőzést kellett teljesíteni. A szombati első mérkőzést sok hibával játszva elveszítettük a Csongráddal szemben. A második mérkőzésen kemény csatában értékes győzelmet arattunk a Szentes csapata ellen. A siker és az esti pihenés megalapozta a csapat másnapi formáját hiszen Urbin Tibor edzőnek sikerült felrázni a srácokat, amelynek vasárnapi eredménye két fölényes győzelem lett. Összeségében kijelenthetjük, hogy nagyobb összpontosítással akár 100%-os teljesítményt is nyújthatott volna a csapat Szegeden. Persze így sincs okunk a panaszra, hiszen 55 dobott gól mellett mindössze 10 gólt kapott a csapat. A négy mérkőzés alapján kiemelkedően teljesített Radóczi Barnabás (13) és Virág Bence (11) találatával.

Eredmények:
AQUA SE - Csongrád Városi Vízilabda Sport Egyesület 3-8
AQUA SE - Szentes Lány 6-4
H2O Női Vízilabda Egyesület - AQUA SE 2-19
Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club - AQUA SE 1-27

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva tekinthető meg!

 

Radóczi Barnabás

 

GYEREK 2 - Felemás szolnoki kiruccanás

 

Megkezdte szereplést a Vidék Bajnokság 2017/2018 GYEREK II.(2003-2004) korcsoportja szombaton. A Szilágyi Csongor által irányított csapat Szolnokon a Tiszaligeti uszodában két mérkőzést játszott . Az első meccsen a Kecskemét csapatát remek labdaszerzésekkel, le úszásokkal és magabiztos játékkal győztük le. A második meccsen a Szentes B csapata már nehezebb feladatnak bizonyult, ahol sajnos kikaptunk. Jó teljesítményt nyújtott Pelle György, aki a két mérkőzésen 8 gólt szerzett.

Eredmények:
AQUA SE - Hírös Sport Nonprofit Kft. 12-9
Szentesi Vízilabda Klub - AQUA SE 13-7

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva tekinthető meg!

 

Pelle György

 

Serdülők - Szombaton fent, vasárnap lent

 

A serdülőkre hárult a legnagyobb feladat a hétvégén hiszen három mérkőzést és többszáz kilométer kellett teljesíteni a sikeres hétvégéhez. Szombaton a bajai uszodában a Vidék Bajnokság 1. fordulójában a csapat szárnyalt és két sima győzelmet szerzett a Szekszárd és az Újszilvás ellen. Vasárnap hazai környezetben bár küzdött Kántor Gábor csapata, de alul maradt az UVSE II ellen. A Sóstói uszodában érvényesült a papírforma hiszen mindkét meccset magabiztosan nyerte meg a jó erökből álló fővárosi gárda. A serdülőknél három mérkőzés alapján jó teljesített Szanics Gergely (10) Lamos Balázs (9) góljával.

 

 

Vidék Bajnokság 1. forduló

AQUA Se - Újszilvás Központi Sport Egyesület 37- 0
Szekszárdi Sportközpont NKft. - AQUA Se 11- 21
http://www.waterpolo.hu/csapat/199/419

Országos Utánpótlás Bajnokság:

AQUA Se - UVSE II 8-15
AQUA Se - UVSE II 4-21 (Gyerek)
http://www.waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_391_45666.pdf