Mozgalmas hétvége a vízilabdásoknál

Szombaton és vasárnap is több helyszínen játszottak az Aqua Se vízilabdásai a hétvégi fordulókban, az alapszakasz záró merkőzéseit játszották.

Szombaton a Gyerek III-as csapatok ugrottak vízbe, a fiúk Miskolcon, a leányok Egerben játszottak két-két mérkőzést. A fiúk nagy csatát vívtak a Debrecennel és az Egerrel, de sajnos ez is kevés volt, így vereséggel zárták mindkét meccsüket, ezzel az is eldőlt, hogy az alsóházban folytathatjuk februártól. A lányok viszont magabiztos győzelmekkel, veretlenül nyerték meg a csoportjukat, így ők a folytatásban a felsőházban szerepelnek majd!

Eredmények:

A csoport:
Tigra Zf Eger - AQUA Se 19-6
Gól : Aqua Se : Börzsei, Simon 2-2, Kusnyér, Himics

Cpvse - AQUA Se 12-7
Gól : Himics 4, Simon 3

B csoport
Aquatics Waterpolo - AQUA Se Leány 2-17
Gól : Simon L., Horváth 5-5, Tomori 4, Maticsák 2, Potor 1

KSK Delfin VK - AQUA Se Leány 3-18
Gól : Horváth 5, Tomori, Potor 3-3, Márton 2, Simon L., Maticsák, Tóth, Pazonyi, Székely 1-1

- Vasárnap Országos bajnoki forduló volt Nyíregyházán, ahol a Hódmezővásárhely csapatait fogadtuk, győzelmi reményekkel. Szoros csaták, nagy kűzdelmek jellemézék mind a három korosztály meccseit, de nem sikerült győztesen elhagyni a medencét ezen a napon, pedig a szép számú közönségen nem múlott semmi, talán jövőhéten Békéscsabán az alapszakasz zárófordulóján szépen tudjuk zárni a hetet. Simon Dominik U12-es, Tehetséggondozó Kupára kapott meghívót a szövetségtől Martfűre - összegezte a hétvégét Urbin Tibor az AQUA SE szakmai vezetője.

Eredmények :

Aqua Se - HVSC Gyermek 7-12
Gól : Aqua : Tolnai 3, Varga 2, Koi 2

Aqua Se - HVSC Serdülő 7-9
Gól : Pelle L. 4, Székely 2, Tolnai 1

Aqua Se - HVSC Ifjúsági 7-18
Gól : Pelle Gy. 4, Radóczi 2, Juhász 1