Munkában a második csapat

Készül a bajnoki rajtra a Nyíregyháza Spartacus második csapata. A fiatalok az NB-III-ban indulhatnak, az együttest pedig Török László irányítja vezetőedzőként. 

Csoportbontásban edzenek a Nyíregyháza Spartacus II. játékosai. Török László vezetőedző és segítője, Szatke Zoltán két hete folyamatosan dolgozik a játékosokkal. Azzal, hogy a Szpari első csapata feljutott az élvonalba, lehetőség nyílt arra, hogy a második gárda az NB-III-ra nevezzen. Ezzel élt is a klub, így a következő szezonban egy osztállyal feljebb játszhatnak a fiatalok. Egyelőre nehezíti a munkát, hogy több tehetséget keresnek más csapatok, akik próbajátékokon vesznek részt. 

A Szpari II. az előző években a megyei I. osztályban szerepelt, korábban bajnok is volt. Nagy lesz a váltás az NB-III-ban, mivel rutinos labdarúgók ellen kell pályára lépniük a következő idényben. A csapatban a fiatalok mellett azok is futballozhatnak, akik az NB-I-es csapatból egy-egy hétvégi fordulóban kimaradnak. Péntektől Cigándon vesz részt egy felkészülési tornán a gárda, ahol a házigazda ellen lép először pályára, szombaton pedig következik a helyosztó a Kisvárda II. vagy a Szatmárnémeti ellen. 

4. CISE CUP 2024

JÚLIUS 12-13.
Cigánd, Városi Stadion
 
Július 12., péntek
15:30 Kisvárda Master Good II–CSM Olimpia Satu Mare
17:00 Bacsó Beton-Cigánd SE–Nyíregyháza Spartacus FC II
Július 13., szombat
15:30 Mérkőzés a 3. helyért
17:00 Döntő