Nagyüzem teremben
A héten már folytatódik a Városi kispályás teremlabdarúgó bajnokság. A Continental Arénában az Eissmann Kupát rendezik, melyre 32 csapat nevezett, és határon túli együttes is rajthoz áll.

 Igazi nagyüzem van a héten a teremfociban. A Continental Arénában rendezik a Kelet Magyarország-Eissmann Kupát, melyre 32 csapat nevezését fogadták el a szervezők. Ezúttal nemzetközi lesz a torna, és több gárda is szeretett volna még részt venni, de ők már csak tartalékként indulhatnak. Eredetileg 60 méteres pályán játszottak volna csapatok, de végül módosítottak a kiíráson.

- A biztonsági bejárást követően úgy döntöttünk, maradunk a kézilabda pálya méretnél, de a kapuk nagyobbak lesznek, azaz sok gól várható. Különösen, hogy olyan labdarúgók is részt vesznek, akik profi labdarúgók voltak, vagy most is azok, így érdemes lesz péntektől kilátogatni az Arénába - mondta Dajka László főszervező.

Csütörtöktől már folytatódnak a küzdelmek a Nyíregyházi Sportcentrum Intersport Városi Terembajnokságban is. Itt minden héten a Bem iskolában rendezik a találkozókat. A bajnokság február végéig tart, ekkor egy Szuperdöntő zárja a sorozatot a nyolc legjobb csapat részvételével. A döntő után nem sokkal folytatódik a szabadtéri szezon a Városi Stadion salakpályáin.

Dankó László