Nem áprilisi tréfa volt a zempléni hétvége

Eredmények:
Para kategóriában vegyes váltóban Bajnoki címet szerzett Hamvai Balázs, csapattársa a Debreceni Nagyerdők Sportegyesület versenyzője, Gabnai Nóra.

U18 Open kategóriában Bajnoki címet szerzett Surányi Kinga és Jászai Tamás alkotta csapat, második helyen végzett Nagy Dóra és Nagy Zsófia, harmadik helyezett Hamvai Máté és Prekopcsák Gábor.

U14 Open kategóriában Bajnoki címet szerzett Kalán Zsuzsanna Boglárka és Jászai Enikő, második helyezést ért el Prekopcsák Réka és Hibján Eszter, harmadik helyezettek Serfőző Bálint és Prekopcsák Balázs.

Ezen a hétvégén, azonos helyszínen rendezték meg a Heliktit Kupa Országos Rangsoroló versenyt, ahol szintén több dobogós helyezést is begyűjtöttek a Denevér Egyesület versenyzői. Első futamban egy újdonságnak számító városi középtávú versenyszámban, második futamban egy erőt próbáló sok szintkülönbséggel és sziklával nehezített normáltávon mérhették össze tudásukat a versenyzők.

Eredmények:
F16B: 1. Jászai Tamás, 2. Hamvai Máté, 3. Prekopcsák Gábor
F12C: 2. Serfőző Bálint
N16B: 2. Surányi Kinga, 3. Kalán Zsuzsanna Boglárka
N18B: 3. Nagy Dóra
Nyílt Kezdő kategóriában: 2. Hamvai László és Hibján Tamás

A csapatok versenyében a Diósgyőri Tájfutó Club és a Románából érkező Maratin Egyesület mögött a Denevér Egyesület szerezte meg a harmadik helyett.