Nemcsak a színészeknek, a focistáknak is drukkol

A múlt héten Pécsre utazott, hogy személyesen drukkolhasson társulatának a Pécsi Országos Színházi Találkozón Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezetője. A teátrum Bohumil Hrabal Túl zajos magány című művével kapott meghívást a POSZT-ra, a színészek ezzel az előadással részt vettek a rangos színházi találkozó versenyprogramján.

Kirják Róbert, miután hazaért Pécsről, nemsokára újra csomagolhatott: Marseille-be indult, hogy szombat este a helyszínen szurkolhasson az EB Izland elleni mérkőzésen a magyar válogatottnak.

Kirják Róbert gyermekkora óta imádja a focit, ő maga is játszik a Kertváros kispályás labdarúgó-csapatában. Baráti társasággal utazott Franciaországba, együtt drukkolnak majd a magyar csapatnak.

[REKLAM]

– Nagyon nagy dolognak tartom, hogy 44 év után Európa-bajnokságra, illetve 30 év után világversenyre jutott ki a magyar válogatott. Ezért mindenképp úgy éreztem, hogy ott a helyem, végre személyesen is szurkolhatok a saját nemzeti csapatunknak – mondta Kirják Róbert. – Nagyon bízom benne, hogy az első megnyert meccsünk után a továbbjutás simán összejön. Annak ellenére, hogy nagyon kemény lesz mind a két meccs, Izland is és Portugália ellen is, bizakodom, optimista vagyok.

Kirják Róbert szombat este duplán izgulhat. Szurkolhat a magyar válogatott győzelméért és társulata sikeréért is. Kilencnapi versengés után ugyanis éppen június 18-án este derül ki az is, kik lesznek a 2016-os POSZT díjazottjai.

F. A.