Népszerű a Zene Sóstón

Blues, jazz, funky, pop, de még rockzenék is megszólalnak szerdánként és szombatonként a Zene Sóstó nevet viselő rendezvényen este fél 7-től. Idén már háromszor élvezhették a koncerteket az érdeklődők, de augusztus végéig még több helyi zenekar is fellép.

Sóstó varázslatos helyszín, a tó és a turisztikai attrakciók évről évre vonzzák a látogatókat. Nyáron különösen igaz ez, jellemzően megtelnek a sétányok és a vendéglátó egységek. A Zene Sóstón egy olyan programsorozat, mely a zenekedvelőknek szól, akik minden szerdán és szombaton hallhatnak nyíregyházi zenekarokat.

Annak indult, hogy a helyi zenekaroknak találunk egy fórumot, és csak nyíregyházi zenekarokat léptetünk fel. A műsort próbáljuk színesíteni, tehát minél több stílust próbálunk beletenni, illetve nyilván egy minőséget is el kell érni egy zenekarnak ahhoz, hogy fel tudjon lépni” – mondta el Székely Szabolcs, a Zene Sóstón programszervezője.

Blues, jazz, funky, rock, pop – csak hogy néhány zenei műfajt említsünk a Zene Sóstón kínálatából. A repertoár azért is ilyen széles körű, hogy többen leljék kedvüket a programsorozatban.

Az a jó, hogy az emberek felfedezték azt, hogy nemcsak otthon lehet lenni, illetve a digitális kütyüket nyomogatni, hanem van egy másfajta találkozási lehetőség is. Itt találkoznak, elbeszélgetnek, majdnem mondhatni minden korosztály”tette hozzá Székely Szabolcs.

A koncertek 18:30-tól 19:30-ig lesznek, szerdánként és szombatonként a nyár folyamán, egyedül augusztus első hétvégéje marad ki.