Nicoran hazai terepen

Guti Ákos egykor a Nyíregyházi Főiskola kommunikáció és média szakán tanult öt évig. Lakott a Campus Kollégiumban és más albérletekben is a hallgatói évei alatt.

– Nagyon szerettem Nyíregyházán élni, imádtam már akkor is a kollégista életet, és a FŐHÉ-t, ezért kicsit úgy éreztem, hogy hazai terepre lépek dj-ként. A tudat, hogy eddig szórakozni jártam ide, most pedig én szórakoztathattam a közönséget, egyszerűen felemelő – mondta el a most Fehérgyarmaton élő techno/house dj. – Most is voltak olyan fiatalok, akik szeretik az igényes tech/house zenéket. Tudják, hogy mire tombolnak.
Nicorant rengeteg ismerős köszöntötte, és várta a fellépését, ezentúl is sokan ismerték fel, és elmondásuk szerint folyamatosan követték a munkásságát.

Jövő a szabolcsi tehetség számára

– Május végén jelenik meg a Hot Waves című számom a Lip Recordings jóvoltából. Folyamatosan járom a megyét és az országot. Nyáron főként vidéki klubokban leszek elérhető. Igyekszek azon ténykedni, hogy még magasabb szintre emelhessem a tudásom, fejlődni szeretnék és természetesen számos új zenét szeretnék keverni a magyar közönség számára – árulta el Nicoran, aki azt is hozzátette, hogy művészneve csak egy egyszerű, kitalált név.

Pénteken este fellép a Kowalsky meg a Vega, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Children of Distance és a Kelemen Kabátban. Az éjszakai baglyoknak a Katapult Dj, Bricklace és VékonyZ szolgáltatja majd a jobbnál jobb mixeket.

Hegedüs Zsanett