Novemberben is lesz Anconai szerelmesek és Oscar a Móricz Zsigmond Színházban

A Móricz Zsigmond Színház novemberi műsora gazdag élményekkel és sokszínű programokkal kényezteti a közönséget. 

November 15-én, pénteken 19 órakor a Nagyszínpadon a Füst a szemében – Cseh Tamás története és dalai című zenés est várja a közönséget, amelyben Szabó Balázs, Vecsei H. Miklós és Ratkóczi Huba varázsolják el a nézőket Cseh Tamás életművének dalain keresztül. Az est során a legendás művész dalai és történetei elevenednek meg, bemutatva a magyar zene iránti elkötelezettségét.

November 16-án, szombaton 19 órakor szombaton újra az Anconai szerelmesek dalai csendülnek fel bérletszünetben a Nagyszínpadon. Napfény, azúrkék ég, tengerpart, fülbemászó dallamok… Mindez együtt Itália, a dolce vita, a szépség és a romantika csodálatos földje, ahol bármi megtörténhet, és gyakorlatilag bármi meg is történik, mégpedig rengeteg szerelem, intrika, félreértés, rekeszizmokat nem kímélő poénok és jól ismert slágerek kíséretében.

November 23-án, szombaton 19 órakor a legendás musical: A padlás látható bérletszünetben a Nagyszínpadon. Horváth Péter, Presser Gábor és Sztevanovity Dusán klasszikusa generációkkal szeretettette meg a színházat, érdemben mesél a hitről, a sorsról és a szeretet erejéről. 

November 29-én és 30-án 19.30 órakor a Krúdy Kamarában a Pánik, avagy férfiak az idegösszeomlás szélén című kortárs darab várja a nézőket. Az előadás a férfiak érzelmi világát és a modern élet kihívásait humorral és iróniával közelíti meg, elgondolkodtató pillanatokat teremtve a közönség számára.

November 30-án, szombaton 19 órakor a Nagyszínpadon zárásként Claude Magnier vígjátéka, az Oscar kerül színpadra Puskás Tivadarral a főszerepben. Ez az előadás tele van váratlan fordulatokkal és szórakoztató helyzetkomikumokkal, amelyek garantálják a felhőtlen szórakozást.

 

Jegyvásárlás:

Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda 

Nyíregyháza, Színház u. 2.

(hétfőtől péntekig 9-17 óráig) +36-42-507-006, +36-30-303-2875, +36-20-233-2926,

szervezes@moriczszinhaz.hu