Nyári sport- és élménytáborokat szervez a Nyíregyházi Sportcentrum
Nyári sport- és élménytáborokat szervez a Nyíregyházi Sportcentrum

Nyári sport- és élménytáborokat szervez a Nyíregyházi Sportcentrum. Az önkormányzati cég ezzel a fiatal korosztály szünidejének tartalmas eltöltéséhez szeretne hozzájárulni, egyben a szülőknek segíteni azzal, hogy a 6–12 éves korú gyermekek hasznosan és kellemesen éljék meg a nyarat, amíg ők dolgoznak. A négy turnus közül az első közvetlenül a június közepi iskolazárás után indul, már most várják a jelentkezőket.

Az első, egyhetes turnus június 15-ével indul, hétfőtől péntekig, naponta nyolctól négyig tart, s még három követi. A központi helyszín a Continental Aréna lesz, de a parkolójában lévő strandröplabda­pálya, valamint a jégpálya – természetesen szárazon –, továbbá a Bujtosi Városliget is várja a kicsiket. Kosárlabda, kézilabda, röplabda, strandröplabda, asztalitenisz, görkorcsolya, élő csocsó is a kínálat része, de még inkább rengeteg izgalmas, szabadidős program vetélkedőkkel, csapatjátékokkal, amiknek a szervezése már gőzerővel zajlik.

Turnusok:

I. turnus: június 15–19.

II. turnus: június 22–26.

III. turnus: június 29–július 3.

IV. turnus: július 6–10.

A tábornak van egy térítési díja is, amibe három étkezés: tízórai, ebéd és uzsonna is benne foglaltatik. Aki szeretne jelentkezni, már most megteheti, egyben bővebb információk is kérhetők a táborról a  sajto@nyiregyhazisc.hu  e-mail-címen, valamint a 30/957-7337-es számon, Bíróné Nádasi Mariannánál.