Nyílt napot tartanak a Bemben! - Így  lehet megismerkedni az iskolával

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola nevelőtestülete  nyílt tanítási napra, szülői fórumra és játékos foglalkozásra várja azokat a gyerekeket és szüleiket, akik érdeklődnek a kiváló akkreditált tehetségpontként működő iskola iránt.

A Bemben  kiemelt szerepet kap az angol nyelv emelt szintű oktatása, de Aktív Iskolaként számtalan sportolási lehetőség is várja a gyerekeket. Emellett a művészeti nevelésre is nagy hangsúlyt feketetnek, hiszen igyekeznek minden lehetőséget megadni tanulóik számára képességeik, tehetségük kibontakoztatására.

2024. szeptember 26-án csütörtökön egy nagyszabású „iskolanyitogató” rendezvény keretében mutatkozik be az iskola. A gyerekek játékos, izgalmas próbákat teljesíthetnek „Bemdegúz”, a méhecske vezetésével. A kalandos küldetéseket teljesítő kis hősök számára az élményekkel teli délutánt az ugrálóvár zárja.

2024. október 7-én  hétfőn 8-11 óra  között nyílt tanítási napra várják az iskolába készülő gyerekeket és szüleiket. A délelőtt során vendégeink bepillanthatnak az intézményben zajló munkába, tapasztalatokat, benyomásokat szerezhetnek, beszélgethetnek a leendő elsős tanító nénikkel.

2024. október 8-án, kedden 17 órától szeretettel várnak a szülői fórumra minden olyan szülőt, akinek a gyermeke a 2025/2026-os tanévben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.  Információkat kaphatnak az érdeklődők a beiskolázással, az iskola kínálatával, életével kapcsolatosan, és egy kötetlen beszélgetésre kerül sor az iskola vezetősége és a leendő elsős tanító nénik részvételével.

Az intézményben már hagyomány, hogy minden tanévben játékos foglalkozásokat szervez a nagycsoportos óvodás gyerekek részére. A foglalkozások időpontjait megtekinthetik az iskola honlapján.