Nyíregyházán marad a válogatott támadó

Nagy Dominik a Szpari játékosa marad! A támadó 11 gólt szerzett tavaly az NB-II-ben, és ezzel a negyedik legeredményesebb játékos volt a Merkantil Bank Ligában. 

- Az előző sikeres szezon nagyban befolyásolta döntésemet, hogy kialakult egy ilyen jó keret Nyíregyházán. Egyénileg is jó idényem volt, és szeretném ezt az élvonalban is tovább folytatni a Szparival. A szurkolók már rég vártak egy ilyen sikerre, és azt a szeretetet és megbecsülést amit Révész Bálint tulajdonostól, a klub dolgozóitól, és a szurkolóktól kaptam, azt szeretném minden tudásommal meghálálni. Az NB-I egy remek lehetőség lesz, hogy bizonyítsuk, hogy megérdemelten jutottunk fel. Annak ellenére, hogy csak most írtam alá a szerződést, legbelül nem gondolkodtam sokat, hogy a maradás mellett döntsek - mondta Nagy Dominik.

Nagy Dominik a jövő héten pályára is léphet az OTP Bank Liga szezonnyitóján. 

- Az, hogy egy korábbi válogatott játékos, akinek több kérője is volt, mégis nálunk marad, az igazolja, hogy a klub milyen fejlődésen ment át az elmúlt egy évben. Annak ellenére, hogy Dominikot hét éves kora óta ismerem, számunkra is egy komoly elismerés, hogy a továbbiakban is együtt küzdhetünk a közös célokért - tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.