Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatót a Második Reformkor párt, Vona Gáborék megyeszékhelyes országjárásukkal viszik el új ajánlatukat, üzenetüket

Megyeszékhelyes országjárása hatodik állomására érkezett pénteken Vona Gábor, a Második Reformkor párt elnöke, aki nyíregyházi sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a „Felkeressük Magyarországot” kampány célja, hogy minden vármegyébe elvigyék pártjuk üzenetét.

Az elnök szerint ők nem csupán egy új politikai szerveződés, hiszen más politikai kultúrával, új ajánlattal szeretnék megszólítani az embereket. Mint mondta, pártból van bőven, ők azonban a kormánnyal szembeni alternatívát szeretnének ajánlani, mert szerintük ez hiányzik. Vona Gábor kiemelte, most is meg kell találni a magyarság fontos ügyeit, mint a reformkorban. Pekárné Farkas Emese, a párt alelnöke öt ügyet fel is sorolt a kilencből, ezek a fiatalok életkezdése, az óvodai nevelés, az egészségügyi prevenció, az online népszavazás és a pártmentes önkormányzatiság – még úgy is, hogy mindez az önkormányzati választás előtt 9 hónappal hangzott el.