Nyíregyházi gyár ajánlott fel tizenöt hűtőszekrényt a Jósa András Oktatókórháznak

Az Electrolux hűtőgépgyára több mint 10 éve működik a városban, ahol közép- és felsőkategóriás háztartási termékeket gyártanak, ezer embernek biztosítanak stabil munkalehetőséget. Alessio Bonfanti gyárigazgató elmondta, az Electrolux idén új vállalati célt fogalmazott meg, ami így hangzik:

Egy jobb életért dolgozunk.

A gyár az ünnepek előtt 15 darab hűtőt ajánlott fel a Jósa András Oktatókórháznak. Ezzel azt szeretnék megerősíteni, hogy hosszú távon rendezkedtek be a városba, így aktív szereplői Nyíregyháza hétköznapjainak. Hűtőszekrényeket gyártanak, tehát a társadalmi szerepvállalás keretében ezekkel tudnak ott segíteni, ahol szükség van rá.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Szarka Lajos

Dr. Adorján Gusztáv, a megye kórházak főigazgatója megköszönte a felajánlást, hiszen a kórházak mindenfajta segítséget, adományt szívesen és örömmel vesznek. Mindannyiunk közös ügye, hogy szeretteink és mi magunk is méltó körülmények között gyógyulhassunk. Az adománnyal olyan pénzösszeg szabadul fel, amit a gyógyításra és annak körülményeire fordíthatnak az intézmények.

Az Electrolux tavaly már adományozott 35 hűtőt a megyei kórházaknak Nyíregyháza polgármesterének közreműködésével.

A 15 darab hűtőszekrény a Jósa András Oktatókórházban segíti majd a gyógyszerek hűtését, valamint a dolgozók és a betegek hétköznapjait.

 

Szoboszlai Tibor