Önfejlesztés Bagdi Bellával

Az életmódfejlesztő énekes 35 magyar városban és 6 erdélyi helyszínen adja elő legújabb szerzeményeit hol a humor, hol a belső nyugalom rendkívüli jelenlétével. Az önfejlesztő tanítások és a zene találkozásának célja, hogy a dalok erejével segítse és fejlessze az emberek testi-lelki-szellemi életét.

Nyíregyházán március 22-én a Kodály Zoltán Általános Iskolában 19-től 21 óráig fog estet tartani a művésznő.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője több ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője több mint száz településen működtet ingyenes Boldogság klubot, és zenekarával évek óta turnézik országszerte. A helyi kórházak számára is felajánl 10-10 darab belépőt a zenekar – ezzel megköszönve áldozatkész munkájukat.

Az „Előttem legyen mindig út” lemez célja, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson. Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség” – árulta el Bagdi Bella, aki arra buzdítja hallgatóit, ne csak hallgassák, de énekeljék vele együtt élőben is a számokat. „Az éneklés enyhíti az agyban és az izmokban lévő feszültséget, nyugtató, pihentető hatással van a szervezetre. Sokan arra használják a zenémet, hogy enyhítsék egy nehéz nap negatív hatásait vagy elfeledkezzenek valamiről, ami felbosszantotta őket” – tette hozzá az életmódtréner, akinek dalait hallgatói leginkább csak boldogságzeneként emlegetik.