Rajt előtt a futsal csapat

A Berettyóújfalu elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi a szezont az A' Stúdió Futsal Nyíregyháza. Az NB-I bronzérmesénél több változás volt a keretben, a csapat pedig a következő idényben szeretne még előrébb lépni. 

A Berettyóújfalu elleni párharccal zárta az előző idényt az A' Stúdió Futsal Nyíregyháza, most pedig a hajdúságiak elleni meccsel nyithatja az új szezont a csapat. Tavasszal sikerrel vette az akadályt az együttes, és fennállásának legnagyobb sikerét aratva bronzérmet szerzett az NB-I-ben. 

- Tavaly egy csodálatos szezont zártunk, és várakozáson felül teljesítettünk. Most 4-5 hasonló erősségű csapat is lesz a bajnokságban, akik érmeért harcolhatnak - mondta Hepp Tamás csapatvezető. 

A nyári szünetben több helyen változott a keret. Távozott Kovács Ádám, Krajnyák Zsolt és Lakatos László. A Mezei Vill-től érkezett a brazil Rafinha, új játékos Fridrich Dávid és Harmati Tamás.

- Úgy érzem jó csapatunk lesz, kicsit olyan az érzésem, mint Veszprémben volt, amikor szép sikereket értünk el. Optimistán várom a rajtot – tette hozzá Fridrich Dávid játékos. 

Sikerült megtartani a gólkirály Gregoryt és a szintén gólerős Manecát, így erős kerettel várhatja a nyitányt a Stúdió. 

- Nagyon nehéz a sorsolásunk, rögtön három élcsapattal találkozunk, és kiderül majd, hogy mennyire sikerült megerősíteni a keretet. Úgy érzem jó játékosok érkeztek hozzánk, és két jó sorunk lesz - mondta Lovas Norbert vezetőedző.

Az edzőmérkőzések jól sikerültek, legutóbb Kassán 7-4-re nyert a Nyíregyháza. A klub több fiatal, saját nevelésű játékosra is számít a következő idényben, és szeretne újabb szintet lépni. Ebben a szurkolók is segíthetik, akik egyre nagyobb létszámban látogatják a mérkőzéseket. 

- Folyamatosan nőtt a nézőszám, a bronzmérkőzésen már szinte teljesen megtelt a Continental Aréna. Bízunk abban, hogy a következő szezonban is sokan látogatnak majd ki a mérkőzésekre – tette hozzá Dr.Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője. 

A Stúdió az első hazai mérkőzését augusztus 16-án vívja, akkor a bajnoki címvédő Haladás érkezik Nyíregyházára. Bérletek hétfőtől vásárolhatók a mérkőzésekre.